Американските и британските разузнавателни агенции подготвят дезинформация за хората около

...
 Американските и британските разузнавателни агенции подготвят дезинформация за хората около
Коментари Харесай

Западът готви фалшиви новини за близки до Путин

 Американските и английските разследващи организации приготвят дезинформация за хората към съветския президент Владимир Путин и за управлението на Министерството на защитата в Москва. Идеята била да се употребяват тези „ фейкове “ за оправдаване на нови интернационалните наказания против Русия, съобщи РИА Новости, като цитира неназован военно-дипломатически източник.
Според него сега върви дейна фаза на антируската акция, проведена от западните специфични служби.

" В осведомителното пространство се подхващат доста нападателни дейности. Като част от неприкритите провокативни дейности експертите на американските и английските специфични служби измислят фабрикуват „ фейкова “ информация за съветското управление ", споделя източникът пред организацията.

Той изяснява, че по принцип тази акция повтаря сюжета на така наречен „ Панамагейт ” (скандалът, обвързван с публикуването в западните медии на офшорните досиета през 2015 г.): изкуствено се генерира информация, която е потребна за Запада, която се хвърля в медийното пространство посредством организации с нестопанска цел, свързани с Държавния департамент на Съединени американски щати. Сред тях източникът показва „ Проект за следствие на корупцията и проведената престъпност “ (OCCRP) и „ Международен консорциум за проверяваща публицистика “ (ICIJ).

Всяка една подправена вест попада в медиите, в това число и тези, следени от авторитетни американски финансисти. Според него акцията разполага с големи средства, като да вземем за пример тези на Джордж Сорос и Уилям Браудър, а разчита и на медии, финансирани намерено от американските управляващи, в това число приети непознати сътрудници в Русия като да вземем за пример " Радио Свобода ".
standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР